بعد از تایید، میتوانید اطلاعات تماس، عکسها، منو، محصولات، نوبتدهی و صفحهی اختصاصی کسبوکارتان را خودتان مدیریت کنید.
برای جلوگیری از سوءاستفاده، اطلاعات شما با کسبوکار مطابقت داده میشود.
▶
▶
▶
▶